Nytt design!

Som dere ser så har bloggen blitt helt ny! Og så håperhåper jeg at dere fine lesere liker det nye designet like godt som jeg gjør? Headeren + de små fine dyrene er laget av den fantastisk talentfulle og veldig snille Caitlin Shearer (blogg / butikk)! Og jeg er superfornøyd med at bloggen føles mest som en tur i moseskogen en tidlig vårmorgen.

Og nå som det har blitt så fint her inne er jeg veldig inspirert til å blogge masse framover. Og så tenker jeg at kanskje, kanskje dere fine lesere kan hjelpe meg litt ved å si hva dere har mest lyst til å lese om? Altså, det blir uansett bøttevis av loppemarkedeventyr, fotograferinger og hverdagsmagi utover våren, men er det noe annet dere kunne tenkt dere å se mer til? Hva med for eksempel en guide til hvordan en kan ta bedre bilder, en guide til redigering av bilder, innlegg om gode/fine bruktbutikker og lignende i Stavangerregionen, flere DIY-er / hvordan lage noe fint og enkelt selv, steg for steg,  eller kanskje noe helt annet? Sleng gjerne inn noen tanker eller tilbakemeldinger i kommentarfeltet – det er så veldig fint å få høre fra dere!

Håper dere alle har en herlig februarsøndag, med tid til å gjøre noe ekstra fint.

14 kommentarer til “Nytt design!”

 1. Gratulerer med nytt design! Det ble kjempefint! Spent på å følge med på bloggen din fremover, alltid et lite høydepunkt i hverdagen når jeg titter innom her :) Tips til fotografering og redigering av bilder høres særdeles spennende ut, håper det blir noe av det! Gjerne litt tips til gode linser og kameraer også ;) Gleder meg til fortsettelsen.

  Klemmer fra Ina

  1. Takk for designskryt – jeg er storfornøyd! :D Likte ikke så godt det forrige designet, så da ble det så lite blogging, men framover blir det andre boller.. og takk for fin tilbakemelding – det er flere som spør om kamerautstyr og slikt, så det skal jeg absolutt skrive om. Håper du har det fint!

 2. Så fint design! (Og takk for designros forresten)
  Syns alt du ramser opp høres ganske fantastisk ut! Skriv gjerne om dine fototeknikker, og før/etter bilder syns jeg alltid er kjempegøy. Og interiør, kanskje vi kan se mer av hvordan dere bor?

  1. Før og etterbilder er en kjempegod ide! Det skal jeg fikse – og mer interiør deler jeg gjerne, var bare litt bekymret for at det ble vel mye interiørblogging – så kjempegreit å få tilbakemelding om at det motsatte heller er tilfelle – takk skal du ha! :)

 3. Herlig bloggdesign! Innlegg om fotoredigering, hvordan ta bedre bilder, DIY og om bruktbutikker i Stavanger-regionen mottas med takk :)

 4. Eg er veldig imponert, særlig mtp at du har gjort så mykje av dette sjølv. Du har defintivt eit skarpt auge for kva som er vakkert:) Tips til kva du kan blogge meir om: Design! Eg er spesielt nysgjerrig på om kor du fant «fonten» hen, den var utrulig fin!

 5. Synes du har en nydelig blogg og det jeg liker best med bloggen din er de enkle og poetiske tekstene dine, og da i samspill med bildene. Bare noe som enkelt som «snublende men sitrende» er utrolig vakkert synes jeg :)

  1. Åh, så fint å høre det! Det er kanskje det jeg liker aller beste å skape – , så setter utrolig stor pris på å høre at det er noen der ute som faktisk verdsetter det. Tusen takk for det, – nå ble jeg glad! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge