Snølengsel

Inne lukter det cookies og grønnsåpe, ute ovnsrøyk og våt asfalt. Jeg pakker i gråpapir med rød strikketråd rundt, rammer inn nye bilder i gamle rammer og gamle bilder i nye rammer. Det er mørkt nesten hele tiden, tåkesløret griper om de gamle trehusene, og regnet varer og varer. Og jeg lengter etter snøen. Hvite, myke iskalde filler mot kinnene, den knasende lyden under føttene og lyset snøen er i vintermørket.

5 kommentarer til “Snølengsel”

 1. snøen kommer.

  og etter den har vært her en stund klager alle over at den ikke vil dra. jeg forstår det, men jeg forstår det ikke, og egentlig blir jeg litt trist. folk vil alltid ha det de ikke har.

  jeg lengter, jeg og. intenst. og jeg skulle ønske vinteren ikke var så lang. men den kommer. kanskje ikke til jul. men den kommer. og så forsvinner den igjen, når den er sliten av å være her.

  hjerter.

  ps: sender du meg adressen din på mail får du kort. ganske sent, sannsynligvis etter jul. men du får kort. (jeg mister adresser ekstremt lett så trenger på mail for å «samle»).
  Siste blogginnlegg fra kjersti: wake me up when december ends.

 2. Håper snøen kommer til deg også! Her er det massevis, og det er alfa og omega for julestemningen for min del. Den lurer nok rett rundt hjørnet skal du se!
  Siste blogginnlegg fra Maren: Juleferie

 3. Jeg er også veldig, veldig klar for snø! Det snødde da jeg gikk til jobb i dag, så selv om den smeltet på bakken, føltes omgivelsene lyse og lune og lette i hvert fall en stund. Jeg gleder meg til den legger seg og det blir masse av den! Vi får bare vente videre!
  Siste blogginnlegg fra Synne: Femti sekunder av barndommens jul

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge