Pinterest

Pinterest er et kategoriseringssystem for bilder/lenker en vil «spare på» fra nettet. En kan lagre dem i alle slags fine og inspirerende kategorier eller ønskelister, som for eksempel;

Eller kanskje

Foreløpig er det slik at en må bli invitert for å bli med, men dersom noen av dere synes det ser fint ut så bare gi et lite «jeg vil bli med-pip» i en kommentar, så kan jeg sende ut en invitasjon eller to. (En liten advarsel på tampen; det er Veldig vanedannende å kategorisere vakre, drømmende, magiske og myke bilder som gjør at det kiler i magen og klør i fingrene… ;)

(Og forresten; husk konkurransen hvor du kan vinne et valgfritt draumspelbilde!)

In English, please:
Pinterest is a categorization system for images you want to «collect» from the internet. You may store them in all kinds of inspirational categories, such as the ones shown above. Here’s a warning for you though; it’s rather addictive… ;)

18 kommentarer til “Pinterest”

  1. Jeg bruker Pinterest mest som en ønskeliste, sånn til å bokmerke ting jeg synes er fine. Ikke bare sånne realistisk ønskeliste-ting, men sånne som mest bare er fine å se på, også. Men lurt å bruke det til å samle fine bilder og!
    Siste blogginnlegg fra Ine: Ting som virker

  2. Å jeg har lenge ønsket å komme meg med her. Ser ofte så mange inspirerende bilder herfra hos andre bloggere ;) Blir kjempeglad om du har en invitasjon å avse ;)

  3. Hei, jeg satte meg på lista til pinterest i går å kan ikke vente til å begynne! Ser jo så utroli morro ut! Har du en invite til meg? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge