Kan man få hilse på?

Hei til deg som titter innom, jeg lurer så veldig på hvem du er.
(Jeg har ikke hatt for vane å gjøre sånn her, men i dag og i det siste har jeg vært så veldig, veldig nysgjerrig på hvem dere er)
.

Jeg lurer på hva som er det første du gjør om morgenen, og hva vil du aller helst kjenne under føttene når du går barbeint?

    (bilde fra fineste weepy hollow)

Jeg lurer på om du har en blogg, flickrkonto, eller kanskje pinterest (legg den igjen i kommentaren da vel, så jeg kan få se!) Og hva er din favorittblomst, av alle verdens blomster?

Og jeg lurer på hvilken type te du alle helst drikke, hvor mange vintre du har levd og hva som tar pusten fra deg når det er hverdag og grått i gatene?

Og så lurer jeg på hva du lurer på.

17 kommentarer til “Kan man få hilse på?”

 1. Jeg er Kami, og jeg fyller 22 neste måned. Jeg liker gress mellom tærne, varmt regn om sommeren, solnedganger og mørk sjokolade. Jeg skal studere nanoelektronikk fordi jeg er nerd, og jeg elsker å danse. Favorittblomstene mine er roser, syriner og liljekonvall, og jeg er veldig svak for menn med ambisjoner og langt, fint hår.
  Og bloggen din er min favorittblogg, bare så du vet det.
  Siste blogginnlegg fra Kami: Rare fullmånekvelder

 2. Hej T! Jag hittade till epla genom din fina webshop, och kände då att epla var så fint och att jag själv ville ha min webshop där. :) Jag tycker bäst om rött te, vitt te och grönt te utan smaksättning. Mina favoritblommor är nyponros, smörblomma, blåklint, vallmo, klöver. Det första jag gör när jag vaknar är att äta frukost, och då gärna yoghurt med äppelmos, mandlar, kanel och hackad frukt. Efter frukosten går jag helst ut och går. Annars så är jag en ganska förvirrad människa, som inte har så mycket jobb, som aldrig lyckas komma på vad jag ska göra «när jag blir stor», och som har väldigt lätt att känna mig stressad. Men jag har så mycket fint i mitt liv också, såsom blogg, min webshop,. fina vänner, ett deltidsjobb i en antikaffär, kreativa intressen och en hel del mer. Och så tycker jag jättemycket om din blogg, om jag känner mig ledsen så brukar jag ofta gå in här, så känner jag mig ofta lite bättre,
  Jag har en fråga till dig som jag är lite nyfiken på. Jag undrar vad du studerade på universitetet? Jag läste konstvetenskap och etnologi/folkloristik på uni. *Kram Sara*
  Siste blogginnlegg fra Sara: Min webshop Snövits äpple har öppnat!

 3. Det første jeg gjør når jeg våkner, er å snu meg for å sove mer. Helt til det ikke går mer. Da står jeg opp og spiser frokost (aller helst knekkebrød med gulost og paprika på). Jeg er aller lykkeligst hvis føttene mine berører et frittståendefelt i en turnhall, men hvit strand eller grønt gress er også veldig fint.

  Jeg har en slags blogg ja, men ikke en som er spesielt verdt å titte på. Mitt fristed. Den ligger med i kommentaren. Min favorittblomst må være forglemmegei, fordi jeg alltid plukket dem til mamma som liten, og fordi navnet er så fint.

  Den aller beste teen er karamellte fra tebutikken på grünerløkka. Den lukter, og smaker helt himmelst. Chai-teen fra twinings er også supergod med melk og sukker i. Jeg har levd 17 vintre, og gruer meg til den 18.. Vinter er så altfor kaldt. I går var gatene grå, og da tok den vakre Tavi Gavinson pusten fra meg. Så ung, og dyktig og smart. (Jeg synes det bør være obligatorisk å se disse to filmene av henne: https://www.youtube.com/watch?v=aZQQA8Ce7Yo&list=FLaTeVu4avf7H8ljOsQVKEkg&index=1&feature=plpp_video og https://www.youtube.com/watch?v=6osiBvQ-RRg&list=FLaTeVu4avf7H8ljOsQVKEkg&index=2&feature=plpp_video )

  Jeg lurer på hva som gjør deg til deg. Hvilke minner og opplevelser som sitter sterkest, både vonde og gode. Hvilke hendelser som endret noe i deg, som fortsatt er endret den dag i dag.
  Siste blogginnlegg fra Malin: 7 Ting jeg bare ikke mestrer.

 4. Jeg heter Elise, er snart 24 år og bor i Stavanger område. Jeg har nettopp fått en liten lapphund valp, og bruker store deler av tiden min på henne. Det første jeg gjør om morgenen er å gå tur med Kira med en kaffekopp i hånden. Jeg liker å gå barbeint i sanden med en varm sommervind i ansiktet. Jeg liker å stå opp bare for å se soloppgangen. Hverdagsromantikken tar pusten fra meg, og valpelabber på parketten får meg til å sprette ut av senga om morgenen. Teen som står lengst framme i skapet er Kusmi – Prince Vladirmir. Bloggen min går egentlig mer ut på Kira enn meg, men ta gjerne en titt. :)
  Siste blogginnlegg fra Elise Iversen: Møte med andre lapper

 5. Titt-tei! Jeg heter Maren, og er tjuefire år gammel. Det første jeg gjør om morgenen er å kysse på kjærestens kinn. Jeg liker følelsen av vann mellom tærne når jeg svømmer. Min favorittblomst er tulipan., men egentlig er det syriner også. Jeg drikker mange kopper te om dagen, og liker aller best om den er grønn. Det er mange ting som kan ta pusten fra meg, blant annet koselige kronglete veier med blomstrende trær, og eldre ektepar som holder hender.
  Siste blogginnlegg fra Maren: Selskap

 6. dette var jo litt morsomt!
  det første jeg gjør om morgenen: tar en stoffskiftetablett og vasker ansiktet i iskaldt vann (jeg tar dette veldig bokstavelig merker jeg, men det liker jeg å gjøre)
  hva vil jeg aller helst kjenne under føttene når jeg går barbeint: asfalt, dog ikke for varm
  min favorittblomst: har ingen..
  hvilken type te jeg aller helst drikker: mint-te! helt klart. skal lage meg en kopp nå faktisk.
  hvor mange vintre jeg har levd: 22 (flere vintre enn somre, enn så lenge)
  hva som tar pusten fra meg når det er hverdag og grått i gatene: det eneste som virkelig tar pusten fra meg på sånne dager er hvis han jeg liker så godt plutselig skulle dukke opp, på den ene eller andre måten, med et hei og et skjevt smil
  hva jeg lurer på: sånn generelt, og særlig i disse samordna-opptak-dagene (som jo i og for seg er over), hva i all verden det skal bli av meg, hehe..

 7. Hei, T!
  Jeg heter Siri og er skikkelig flink til å stå opp. Selv i helgene sover jeg sjelden lenger enn til klokka 8, for da begynner det å krible i tærne, og når man er voksen kan man jo ta med dyna i sofaen. Selv om jeg har mest lyst til å si at jeg vil kjenne mose eller gress under de bare fotsålene mine, må jeg nok innrømme at solvarm asfalt er noe av det deiligste som finnes.

  Jeg liker å lese, løpe, se på tv-serier, og noen ganger liker jeg å skrive (noen ganger hater jeg å skrive). Veldig ofte er jeg redd for at det aldri skal bli noe ut av meg, men det er ikke så veldig ofte jeg ligger i dusjen og gråter.

  Noen favorittblomst har jeg ikke, men jeg synes det er morsomt hvordan Theoden sier «simbelmüne» i Ringenes herre. Av te foretrekker jeg earl grey uten noe, eller kanskje med melk. Eller kanskje jeg foretrekker grønn tre med en sitronskive. Eller mangote. Veit ikke helt. Liker å variere.

  Jeg lurer på hva slags dialekt Baldur snakker? Og om du noen ganger hører at trærne snakker til deg? Og hva drømmeprosjektet ditt er?
  Siste blogginnlegg fra SiriV: Anatomi 101

 8. Det aller første jeg gjør om morgenen er å krølle meg tett inntil kjæresten min, før vi etter hvert står opp og spiser finfin frokost sammen. Jeg er ikke en morgenfugl, men når jeg først er ute av senga, er det herlig å komme i gang med dagen! Hvis jeg en sjelden gang går barbeint, er det herlig å kunne kjenne sand under føttene. Å sitte ute med en god bok i fanget, sykle på ukjente stier, svømme fritt i et åpent hav er noe av det jeg liker best.

  Jeg har en blogg og jeg har også en «konto» på . Av de blomstene jeg kommer på i farten liker jeg veldig godt vannliljer (eller nøkkeroser som de også kalles). Hvis jeg må velge blant de teene jeg liker best, må det bli solbærte (Twinings sin) og mangote.

  Du har en nydelig blogg med fine og herlige bilder. Det jeg lurer på er: hvor henter du inspirasjon og kreativiteten til å finne så nydelige motiver?
  Siste blogginnlegg fra Silje:
  Laurence Fox – nydelig stemme

 9. Jeg vil aller helst kjenne mose under barbeinte føtter, men også den følelsen når man på sommeren kan ri en barbak- tur uten sokker og sko og tærne blir kilt av myk pels og vind. Jeg elsker å gå barbeint.
  Jeg drikker pucca te med kanel, elsker alt med kanel.
  På triste dager finner jeg trøst og motivasjon i min bedre halvdel eller en varm hestemule, hester forstår når du trenger trøst. Når jeg er syk er det hunden som er der, da ligger hun trofast helt inntil meg å passer på til jeg blir frisk.
  Favorittblomstene mine må være blåveis og hvitveis for da vet man at våren er der!
  Tusen takk for koselig kommentar ine hos meg:)
  Klem Cathrine
  Siste blogginnlegg fra Cathrine: Gata vår

 10. Hei.

  Leser hvert innlegg, men er ikke så flink til å kommentere…

  Gress- ikke nyklipt, men langt nok til at det kiler litt mellom tærne, vil jeg gjerne kjenne når jeg går barbeint.

  Jeg har blogg (nullfiresyvni.blogspot.com) og er på pinterest (kirstielisabeth), gerbera er min yndligsblomst for den er så enkel, men gjør meg så glad og den beste tèen er en pappa kjøpte i København- grønn fra Japan.

  Jeg har levd 28 vintre (men foretrekker å regne i somre da vintern ofte gjør meg deprimert) og nå om dagen er det den voksende lille pjokken i magen som tar pusten fra meg. Å kjenne livet og glede seg til å møte noe som er så fremmed, men allikevel så kjent…

  Kirsti

 11. Jeg heter Mathilde og er snart tjueen år. Ganske gammelt, men ikke så gammelt som min kjæreste som er 26(!), det første jeg gjør om morgenen er å lengte etter han og håpe vi flytter sammen snart. Under føttene liker jeg kaldt gulv, i små porsjoner. Bloggen min er her: https://mathildenicoline.tumblr.com Jeg liker ikke te, selvom jeg prøver kjempehardt og har smakt hundre forskjellige smaker synes jeg aldri det er noe godt. Ennå så koselig det er med te-kopp. Min favorittblomst er forglemmegei. Det som holder meg oppe i de grå hverdagene er å kunne ta bilder, helst av tåke over lavvannet på Mjøsa. Og spooning.

 12. Hei!! Eg heiter Maria det første eg gjer om morgonen er å setta på musikk og stirra ut i rommet i nokre minutter. Eg likar gras og sand mellom tærne. Favorittblomen min er nyperosa, den luktar så godt og er så vill og fin.
  Eg likar sterk te, aller helst plain roiboos-te frå sørafrika. Eg er 23 vintrar gamal, og smilar for meg sjøl når eg ser kor like folk er i sine svakhetar, lengslar og uttrykk.
  Siste blogginnlegg fra Maria: "Eg har ikkje tid" : ei tankerekke frå mitt eige liv.

 13. Jeg heter Nora May, har levd 17 vintre og bor litt utenfor Bergen. Om morgenen stryker jeg over sengetøyet mitt, snur puten og sover bare litt lenger. Jeg liker gress, sand under vannet og asfalt under beina, og favorittblomstene mine er skogstjerne, krysantemum og de fine blomstene som vokser på det japanske kirsebærtreet.

  Vinterkos er favoritteen min, og jeg drikker litt hver dag. Ellers er jeg ikke så flink til å drikke te. Jeg liker hunder, solgløtt, kjenne vinden i håret og å gå med kjole. De dagene ingenting stemmer gjør en dans eller et kyss meg veldig glad. Små hendelser du kan oppdage fra bussvinduet er også ganske fine.

  Jeg har en blogg, quoteherdance.blogspot.com og en pinterest som jeg ikke husker navnet på i farten, men tror det er quoteherdance. Bloggen din er nydelig og hver gang jeg leser den drømmer jeg meg langt bort inn i en eventyrskog nær Narnia.

 14. (litt forsinket svar fra meg)
  det første jeg gjør om morgenen er å få kyss og kos fra russeren før jeg står opp og drikker superjuice, og det beste under barbeinte føtter er varm sand (men ikke for varm) og saltvann.
  jeg har en blogg (https://blogg.tinekatrine.com), og en flicker for portretter (https://flickr.com/tinekatrine) og en for hverdagsmagi (https://flickr.com/tinekatrine2), og pinterest (pinterest.com/tinekatrine/).
  favorittblomsten er ‘forglemmegei’, jeg drikker helst peppermyntete, jeg har levd 22 vintrer. og jeg overlever grå dager med mummikopper og flickr og bøker og en postkasse full av brev.
  Siste blogginnlegg fra tinekatrine: det store klesprosjektet, del en

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge