Januar i filmer

Januar har vært en skikkelig filmmåned,
og her kommer 8 fine filmtips:

1. Black Swan

2. Eternal sunshine of the spotless mind

3. The Curious case of Benjamin Button

4. The Brothers Bloom

5. Up!

6. An Education

7. Ballet Shoes

8. Beautiful Girls

Har du sett noen vakre, skjøre, sterke, morsomme, drømmende, drønnende eller oppslukende filmer i det siste?

In English, Please:
These are some of the movies I’ve watched this month, and they’re all really great, each one in its own unique way. Do you have any movie recomendations?

10 kommentarer til “Januar i filmer”

 1. Åååh! Du er her fortsatt! EG har sakna skuggevals! :)

  Så mange fine filmar du har sett! har veldig lyst å sjå black swan!
  Men i det siste så har eg berre sett tegnefilmar, for eg har passa på ein sjuk veslebror. Me har sett Mulan og Prinsessen og frosken, Dei er veldig fine! Mulan er min favoritt, pga at Mulan er eit fantastisk førebilete for unge jenter.

 2. Jeg har også sett Balck Swan. Og Brothers Bloom, men det er lenge siden (men den var så herlig og jeg har prøvd å kjøpe den i butikken, men ingen ser ut til å ha hørt om den i Oslo).

  /Ja. Jeg har begynt å danse, masse, uten å være så redd for å bli sett som før. Det spørs om det er så sjarmerende, da, jeg er ikke å veldig flink, sånn egentlig. Men gøy er det.

 3. å fine fine filmene og noen jeg ikke har sett som jeg helt klart må se! jeg vil også foreslå the edge of love ^_^ som det forresten er lenge siden jeg har sett, men må se igjen snart.

  mine januarfilmer (og som kan anbefales) har blant annet vært brothers, never let me go, rabbit hole, factory girl, the door in the floor, the kids are alright og welcome to the rileys.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge