Seattlefint 2

7.JPG.xcf

6.JPG.xcf

Poetry upon request, gule bringebær (!), jambalaya, pikeplace marked (hvor bøndene kommer og selger varene sin selv), og hvor en får prøvesmake fantastisk saftige ferskener og andre godbiter, slitte amerikanske flettestoler på terassene og union jack som alltid vaier i vinden og drypper i regnet, blå maischips, mochi, store fine sluser og laks som etter tre år  plutselig drar tilbake til stedet de ble født på (ganske så magisk i grunnen), og å grille hotdogs og «smores» (to søte kjeks med smeltet marshmellows + sjokolade mellom seg) i bakhagen.

4

6

5

Uwajimaya (svært asiatisk supermarked midt i Seattle hvor en kan kjøpe gylne pærer, tyggis med druesmak og risgodis, Smith Tower med onyx, marmor og skinnende blankpussede heiser fra 1914 som fortsatt drives manuelt, av heisoperatører i fine uniformer, Mystery Book Shop, BLT og endelig macchiato i en porselenskopp fra kaffebaren i Cherry Street, en stykk fantastisk antikkbutikk til å gå seg vill i (jeg tror vi vandret rundt der i to timer), pasta på amerikansk vis; i full fart og på vei videre, chilisjokolade- og sitrongelato i busskøen,  og å vandre hånd i hånd rundt ukjente, uoppdagede gatehjørner.

3.JPG.xcf

5.JPG.xcf

3

2

4.JPG.xcf

2.JPG.xcf

8.JPG.xcf

4 kommentarer til “Seattlefint 2”

  1. Hej T! Så fint att du är i Seattle. Jag känner att Seattle påminner mig litegrann om mitt ursprung. Jag är född i Vancouver och när man är i Vancouver så kan man se Seattle på andra sidan vattnet. Och det är fantastiskt att du har besökt Twin Peaks!
    Siste blogginnlegg fra Sara: Halsband av ett antikt fotografi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge