Pudderhvitt

Det er lørdag, jeg våkner av at B logrer meg i ansiktet, han synes nok jeg har sovet lenge nok. Ute er det fortsatt isgrått i gatene, kaldt, vått og velkjent. K tar B med på morgentur før vi drar til byen for å gjøre ærend og gå på kafé. Lørdager er fine dager.

Det kiler og klør i fingrene for tiden; jeg har så mange ting jeg har lyst til å gjøre, så mange prosjekter jeg vil gripe fatt i og utforme, så mange stier å rydde. Å starte nettbutikk for å selge bilder er noe jeg har hatt lyst til lenge, og nå har jeg endelig kommet i gang. Den åpner snart, og den skal hete Draumspel Bilete, bildene skal være delt inn i fine farvekategorier som «blekrosa og pudderhvitt», «smørblomsgult», «mintgrønt», «isblått og grått», «fløyelskogsmørkt». Jeg gleder meg!

In English, please:
I’m finally opening an online shop to sell pictures. It will be named «Draumspel» which means «dreamplay» in English, and I’m really looking foward to opening it!

6 kommentarer til “Pudderhvitt”

  1. Elsket navnene på kategoriene. Kommer garantert til å bestille noe derfra i fremtiden.(Sett fram til at mamma lar meg låne kortet hennes).
    Du må skrive på bloggen din når nettbutikken er klar :) Gleder meg til å kunne bla gjennom kategorier med magiske navn og mest sannsynlig finne enda mer magiske bilder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge