Ny bloggserie; stavangerfint

Tiril Hauan Photography: sitrende.net / tirilhauan.net

Jeg savner Bergen så mye at det gjør litt vondt å tenke på. Jeg savner brosteinssmauene, kafeene, skostredet, gatelyktene, fjellveien, Sandviken, det gråmyke morgenlyset og sølepyttene (og menneskene, mer enn noe – men det er en annen historie).

Men det tok tid å bli så glad i Bergen, det tar tid å gro røtter. Og mitt nye prosjekt er å bli like glad i Stavanger. Å bli forelsket i byen og alle de små, særegne detaljene. Del 1 av prosjektet består i å kjøpe et lite, gammelt og sjarmerende trehus som ligger så nærme sentrum at en kan gå til alle de fine kafeene. Del 2 av prosjektet involverer en ny serie her på bloggen; stavangerfint; små bloggposter med bilder og ord om koselige/vakre/spennende og rare ting som jeg har oppdaget og opplevd i Stavanger (og området rundt).

Håper dere vil følge med!

Her er stavangerfint del 1: Nydelige Godalen like før regnværet setter inn, med det aller blåeste havet og den aller blåeste himmelen.

Tiril Hauan Photography: sitrende.net / tirilhauan.net

Tiril Hauan Photography: sitrende.net / tirilhauan.net

Tiril Hauan Photography: sitrende.net / tirilhauan.net

10 kommentarer til “Ny bloggserie; stavangerfint”

 1. Hurra:) Veldig flotte bilete, gleder meg til å sjå resten!
  Eg er frå Randaberg, viss du veit kor det er. Eg har alltid hatt kjempelyst til å utforska nærområdet. For eg er så dårlig på å gå på oppdagelsesferd, men likar det så godt!Er veldig glad i stavanger, byen har mange smågater og bygg som har ein egen sjarm, pluss masse fine naturområder!

 2. Å, herregud den skildirnga av Bergen fekk meg nesten til å sakna Bergen allereie FØR eg har flytta herifrå! Skal det bli så vondt..?
  Men ein tilpassar seg jo heile tida, så det går vel med tid og stunder. Stavanger ser i alle fall fresht og herleg ut!

  1. Ja, Bergen er var vanskelig å forlate, det synest i alle fall jeg. .
   Men Stavanger har egentlig mye til felles med Bergen, og litt den samme «følelsen» (om husker å kjenne etter). Nyt resten av bergenstiden og takk for fin kommentar!

  1. Ja, Bergen ligger (som du sikkert forstår) mitt hjerte nært,
   men det betyr jo ikke at jeg må være noe mindre glad i Stavanger av den grunn..

   Gleder meg til å der på oppdagelsesferd og til å dele med dere her på bloggen! :)

 3. Åh, Godalen! Jeg bodde i Stavanger fra 2002-2004 og har ikke vært tilbake siden. Bodde på Storhaug og gikk stadig tur i Godalen, men hadde helt glemt det til jeg så disse bildene. Er nok snart på tide å ta en Stavangertur igjen!

  1. Godalen er så fin! Den har både sjø, strand, syngende trær, sletter (til picnic og grillings) og masse fine hunder! Jeg håperhåper på et hus som er i gangavstand til Godalen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge