Mosegrønne sommerminner

Jeg maler det gamle stuebordet som tilhørte mormor, det har vært mørk bondeblå i mange år, men nå blir det hvitt. Sola sniker bak makrellskyene, jeg blir solbrentrød på skuldrene og tenker at endelig føles det som sommer. Det lukter peoner og whitesprite, estragon og våt hund (for B har badet i bekken mellom bjørketrærne). Ettermiddags-kaffien smaker bedre enn på lenge, og i kveld drar jeg til hytta i skogen for å lytte til ospeskjelven.

Det er mange ting jeg skulle ha gjort, mange ting jeg skulle ha sagt, men for nå vil jeg bare puste mosegrønne sommerminner.

3 kommentarer til “Mosegrønne sommerminner”

  1. Det er veldig fint å pusse opp gamle møbler! Du – i dag kjøpte jeg en turkis vekt på et bruktmarked, og da jeg kom hjem, oppdaget jeg at det er den samme som på bildeserien jeg kjøpte av deg for en stund siden, den som er på bildet «Kvardagsdraumar». Passer fint! Kos deg med dagene som kommer!

  2. åh de deiligste sommerbildene! gjør godt for sjelen å se slike bilder. hver dag smiler jeg når jeg ser på bildet mitt i sin rosa ramme :) håper jeg får pusset opp litt møbler etterhvert også, det er så kjekt når gammelt får nytt liv med litt ny maling og masse omtanke. *♥*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge