Inspirasjonsveggen, endelig

6

8

9

5

7

Ganga i jærhuset har gamle silkeparaplyer, fløyelskjoler, støvler, norgesglass med knapper i, en liten koffert og en litt større koffert, en pastellmyk stol fra fretex og et svært speilskap som i går ble gjort om til en inspirasjonsvegg. Det er nemlig ganske så fint å våkne om morgen og møte denne veggen som første delen av enhver ny dag.

0

1

2

3

4

9 kommentarer til “Inspirasjonsveggen, endelig”

 1. skulle ønske jeg hadde mer plass. rom. luft. lys. jeg bor på tjuefire kvadrat og har sinnsykt mange ting. så her er ikke akkurat følelsen av plass. jeg er skikkelig glad i leiligheten min, og ville nok følt meg veldig ensom med mer plass enn dette. men en dag vil jeg bo med noen – en venn, aller helst – og ha plass, som dette. da blir det kanskje mulighet for en slik vegg. et slikt speil.

  jeg nekter å si adjø til denne verdenen før jeg har kommet på besøk til deg.
  Siste blogginnlegg fra kjersti: ps: til lille-t/jegelskerdegmer.tumblr.com-jenta, og brevglade fininger.

 2. Så utrolig nydelig inspirasjon.. Jeg ser du har fått med deg min fremtidige tatoering — kronhjorten med blomster i geviret :)

  av og til kunne jeg ønske jeg kunne se bildene dine litt større. De er jo så fine!

  1. Hjorten er så fin! tipper den gjør seg godt som tattoering..

   Om bildene: Så hyggelig at du synes der er fine – de blir nok snart litt større (jeg skal gjøre om bittelitt på bloggen, slik at det blir bedre plass til bilder).

   Men en del av dem ligger her; tirilhauan.net – og der er de ganske så store (husk å trykke f11! ;)

 3. Så utrolig fint du har gjort det! Sånn vil jeg også ha det. Skal lage veggen min full av bilder en vakker dag! Du er kjempe flink! Veldig kreativt. Lykke til videre!
  Siste blogginnlegg fra LarsenFoto: Army now

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge