Hjemkomsten

Å komme hjem fra magiske New York var litt som å falle ned i et sort hull av hverdag, regnværstunge skyer og jetlag. Jeg savnet utforskningen, det yrende livet, følelsen av at det alltid skjer noe – at noe er på gang, eventyret.

Men etter noen dager lettet gråheten, og alle de vakre tingene ble synlige igjen. Nå fylles dagene med husmaling (jærhuset har vært brunt men holder på å bli hvitt med grønne vinduskarmer!), sancerre, rosestell, rabarbrasaft, sommerkjoler og baldurpoter, og det er tross alt ganske så godt å være hjemme igjen.

1.JPG.xcf

4.JPG.xcf

6.JPG.xcf

2.JPG.xcf

3.JPG.xcf

5.JPG.xcf

7.JPG.xcf

4 kommentarer til “Hjemkomsten”

  1. Jeg fikk den samme følelsen da jeg kom hjem fra New York på denne tiden i fjor sommer. Jeg fikk også med med fjerde juli-feiringen, og jeg likte også byen veldig godt. Håper jeg kan reise tilbake om ikke så altfor lenge! Jeg har kost meg med bildene dine derfra, hoho. Ha en fin uke!
    Siste blogginnlegg fra Synne: Burger hos Bugge

  2. jeg kjenner deg ikke, men jeg døler at når du er hjemme, så er du i ditt rette element. det er som om hjemmet ditt er deg, og å få til det er sikkert veldig fint :) gleder meg til jeg skal ut å reise i usa til våren. håper jeg føler at jeg har kommet hjem

  3. jeg kjenner deg ikke, men jeg føler at når du er hjemme, så er du i ditt rette element. det er som om hjemmet ditt er deg, og å få til det er sikkert veldig fint :) gleder meg til jeg skal ut å reise i usa til våren. håper jeg føler at jeg har kommet hjem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge