Efterklang

Fredag
Taksten på leiligheten kommer, vi bestiller linfarvede putetrekk, kjøper kritthvite håndklær. Og jeg tenker at vi pakker ikke ned et liv, bare en periode av et liv, en periode som ikke egentlig er over fordi vi vil bære den med oss videre. Om den vil eller ikke.

Jeg leverer min første film på mange år, den skal dra til Tyskland for å bli framkalt. Fretex i gågata har gått tom for rosetallerkener, og kjolene har blitt byttet ut med slitne jeans, – det er vist det siste «nye gamle». Av vin blir både sancerre, chablis og faustino med på hjemturen, men sistnevnte får en trist og plutselig slutt mot murgulvet på Zupperia.

Lørdag
A og meg drar på årets første loppemarked, det er en klar og isende morgen, solen kiler i øyenvippene. Vi kjøper gamle håndvisper med mintgrønne håndtak, kakebokser og skolestoler som vi bærer hjem i vinterkulden. A lager pitapizza og vi varmer oss på peppermyntete med honning i.

In English, please:
Friday: Trying to develop my first film in years, but apparently they don’t know how to in Norway, so it’s been shipped of to Germany. Saturday: Going with A to the first flee marked this year, in the glissening beautiful cold, followed by peppermint tea with honey.

2 kommentarer til “Efterklang”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge